miércoles, 19 de mayo de 2010

Merluza con potpourri de pescado



ESPAÑOL

Bueno, bueno, que bueno estaba este plato. De hecho lo repetí una y otra vez. Y la mar de sencillo y rápido, como nos gusta preparar comida a todos.

Se necesita para cada plato;

- una rodaja de merluza (de las congeladas barato y bueno)
- palitos de cangrejo
- gambitas
- esparragos
- arroz
- aciete de oliva, sal, pimienta negra, pimentón

Como prepararlo?

Metes lo más grande primero, osea las rodajas de merlua, a la sartén. Que la sartén lleve aceite claro. le vas añadiendo los otros ingredientes. Al final, le hechas agua y arroz. Y voilá!

HOLANDÉS
Dit was echt een overheerlijk gerechtje. Makkelijk te maken, en daarom steeds weer een succes. Ongelooflijk hoe je met weinig ingredienten, goedkoop en snel iets gezonds en lekkers in elkaar jetsts.

Wat heb je nodig:

- heek
- surimi sticks
- gambas
- rijst
- olijfolie (CARBONELL), zout, peper, spaanse peperpoeder (LA ESPAÑOLA winkel in Rotterdam-Zuid)

Hoe dit overheerlijke gerecht gemaakt is?

- Je doet alles in een pan, eerst de grote stukken, de merluza dus. Zorg er natuurlijk wel voor dat de pan olijfolie heeft. Beetje bij beetje doe je daar de overige spullen bij, en als laatst een beetje water met rijst. Rijst neemt op die manier de smaak van de vis aan. Succes gegarandeerd!

No hay comentarios:

 
Site Meter